Table Mountain and farewells!

Igår kom jag hem till kalla Sverige, så detta blir mitt sista inlägg om Kapstaden. Jag har fått varit med om en fantastisk resa och lärt mig mycket om ett väldigt spännande land med glada och öppna människor. Jag har fått se med mina egna ögon hur miserabelt många människor bor och lever. Jag har också fått se hur människor ägnar hela sina liv åt att hjälpa andra, t.ex. Tania och John, det är tack vare dom man orkar med det man ser och får uppleva. För att man ändå kan hoppas på en bättre framtid för många och kan se framstegen som görs.
 
Jag skulle också vilja rekommendera Southern Ambition till alla som funderar på att åka som volontär.  Vad du än vill jobba med så kan Tania och hennes team fixa fram det mesta :) De anordnar också massvis med aktiviteter och turer som man kan följa med på om man vill utöver sitt volontärarbete. Southern Ambition hjälper dig med allting som du kan tänkas behöva hjälp med och finns alltid där för alla.  
Tanias nummer är: +27 072 179 4504 och e-mail: tania@southernambitionafrica.com
 
I tisdags innan jag skulle flyga hem så åkte jag till Table Mountain (Taffelberget). Jag åkte cable car upp eftersom jag fortfarande är förkyld, annars hade jag gärna vandrat upp!
Här kommer lite bilder från det:
 
 
 
 
Lion's Head till vänster, dit vi vandrade upp tidigare. Signal hill kallas andra änden på berget, där vi hade picnic i solnedgången:
 
 
Det var allt för mig, hoppas ni har tyckt att det har varit intressant att följa min resa :) Förhoppningsvis dyker det upp fler resor att skriva om i framtiden!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

moawidens.blogg.se

Min volontärresa till Kapstaden, Sydafrika.

RSS 2.0