AN ANIMAL'S EYES HAVE THE POWER TO SPEAK A GREAT LANGUAGE

Senaste två dagarna på jobbet så har jag varit mycket med valparna, dom är så underbara! Tror det är cirka 20 valpar där nu och dom kommer från många olika mammor. Två av kullarna har deras mammor här på DARG men många av dom är föräldralösa. Vissa av valparna är väldigt oroliga och deppiga och det är jättejobbigt att se tycker jag. Men man får tänka på det positiva och det är att valpar ofta blir adopterade snabbt!
Här kommer lite bilder på några av dom:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det finns 3-4 kullar med kattungar också:
 
 
Jag ska försöka få bättre bilder på kattungarna!
Jag går också promenader med de vuxna hundarna. Dom flesta av hundarna blir helt utom sig när man går in till dom och är verkligen så glada för att få komma ut. En del av dom verkar ha tappat livsgnistan, som Shadow:
Shadow är lugn och snäll men han reagerar nästan inte när man klappar honom, han bara står och hänger. Det är väldigt sorligt att se :( Det är bra att det finns ställen som tar emot herrelösa och misskötta djur men det är verkligen inte bra för djuren när dom blir kvar där länge. Det är en väldigt stressig miljö med massa understimulerade hundar på små ytor. 
Jag är i alla fall glad över att tiden jag lägger hos hundarna är värdefull och behövlig för dom. Jag blir så glad när jag ser hur bra hundarna mår av att komma ut och få lite mer uppmärksamhet än dom får av dom vanliga arbetarna där. Till exempel Bella idag:
 
 
 
så nöjd!
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

moawidens.blogg.se

Min volontärresa till Kapstaden, Sydafrika.

RSS 2.0